Eventyrbuffet
(min. 20 personer)
Buffeten kan benyttes både til frokost og aften
3 i én forret anrettet på tallerken
Marineret kæmperejer med urteaioli og tangsalat
Unghaneterrin med sprød serrano og romesco sauce
Røget dyrekølle med syltet bøgehat og peberrodsskum
Hovedret på buffet
Dagens fangst i sprød panering med citroncreme
Vores porchetta, rullet ribbensteg med soltørret tomat og krydderurter
Langtids stegt kalvefilet stegt med hvidløg og timian
Let pebersauce tilsmagt med dijon
Små ristede kartofler
Bagt kartoffelterrin
Årstidens lune grønsager
Bagt blomkål med pesto, babyspinat og saltede mandler
Små salater med melon, syltede rødløg og feta
Dessert og ost på buffet
Oste fra nær og fjern med sprødt, kompot og nødder
Jordbær Panna cotta og brændt hvid chokolade
Nøddekage med limecurd og italiensk marengs
* * *
Buffet pr. pers. kr. 389,00
* * *
Som 8 timers all inclusive arrangement
med velkomstbobler, buffet, husets hvid- og rødvin samt øl og vand ad libitum, kaffe/te med sødt og natmad, pr. pers. kr. 829,00
Vegetar / veganermenu, glutenfri menu m.m. er selvfølgelig muligt. Der må beregnes et tillæg pr. pers. fra kr. 50,00
Alle priser er med forbehold for uforudsete hændelser
Odense Eventyr Golf - Falen 227 - 5250 Odense SV - Tlf. 6565 2020 (Restaurant: 6565 2010) - E-mail info@oegc.dk
Privatlivspolitik